Adhesions

Acció Ciutadana

Acció Ciutadana és una agrupació d’electors de Santa Coloma de Cervelló que vol posar en pràctica una nova forma d’entendre i de fer política local, consolidant una cultura de la participació real, efectiva i responsable. Amb dos representants al consistori i un 18,61% dels vots, és la primera força de l’oposició al municipi.


Alternativa d’Esquerres del Prat

Alternativa d’Esquerres neix a partir de reunions obertes de veïns/es i persones vinculades al Prat: treballadores (aturades o en actiu), estudiants i joves, pensionistes… gent amb l’objectiu comú de construir entre totes i tots una alternativa d’esquerres al poble, que doni realment resposta a les necessitats de les persones treballadores per davant dels interessos dels bancs, els grans empresaris o els polítics que els sostenen.


Cornellà en Comú – Crida per Cornellà

Cornellà en Comú – Crida per Cornellà és la candidatura unitària, popular, municipalista i de ruptura que des de les passades eleccions municipals lidera l’oposició a Cornellà en obtenir 5 regidores i 6.075 vots (17,44%) amb el lema «Feina, serveis públics, solidaritat». Rep el suport d’Alternativa d’Esquerres de Cornellà, Equo, Pirates de Catalunya, Podem, Procés Constituent i persones a títol individual.


Gent de Sant Boi

Gent de Sant Boi neix de la confluència de la Candidatura d’Unitat Popular, Procés Constituent, Sí Se Puede, les Joventuts Comunistes i Arran. Amb l’objectiu de capgirar Sant Boi aposta per la democràcia d’arrel i la unitat popular com a estratègia per superar el sistema capitalista i cisheteropatriarcal i avançar cap a una societat més justa, solidària i democràtica. A les darreres eleccions va obtenir un 8,31% i dues regidores.


Junts per Vallirana – Guanyem Vallirana en Comú

Junts per Vallirana neix a partir de la convocatòria «Teixim la Unitat» realitzada per 50 valliranencs i valliranenques no afiliades a cap partit amb la voluntat d’aconseguir un canvi de rumb polític, social i econòmic i l’aposta per la transformació de l’actual marc legal, per la seva democratització i per la construcció d’una nova gestió municipal. Amb el suport de la CUP, Podem i Procés Constituent va obtenir un regidor a l’Ajuntament.